Vahanen Group

 

Grupul Vahanen este o entitate corporativa, în cadrul careia companiile asociate produc servicii aferente domeniilor lor de expertiza, oferind astfel o oferta de servicii globale pentru întregul Grup. Actionarul majoritar al Grupului Vahanen este Risto Vahanen.

 

Componenta Vahanen Group:


Vahanen Oy

Vahanen Environment Oy

Vahanen Tampere Oy

RTC Vahanen Turku Oy

Eduarch Oy

Fundatec Oy

Innovarch Architects Oy

Instakon Oy

Planekar Oy

RTC Training Oy

Ficote Group

EKK Oü

Vahanen Romania SRL

 

Vahanen Romania

Vahanen Romania ofera solutii complete in domeniul proiectarii instalatiilor pentru constructii - incalzire, ventilatie si aer conditionat, electrice si sanitare.

Portofoliul de proiecte al Vahanen Romania este unul extrem de divers abordand domeniile constructiilor rezidentiale, cladirilor de birouri, facilitatilor de productie, constructiilor subterane, salilor multi-functionale, etc.

Dat fiind caracterul de proiectare integrata care la care sunt raliati toti membrii grupului Vahanen, activitatea Vahanen Romania se desfasoara in stransa legatura cu activitatile specialistilor Grupului derulate in domeniile arhitecturii, proiectarii structurale, geotehnicii si mediului. 

Specialistii Grupului Vahanen pot complementa gama de servicii a filialei din Romania cu servicii de proiectare in domeniul arhitecturii, proiectarii structurale, geotehnicii si expertizelor de mediu.

VAHANEN ROMANIA SRL

Adresa
Strada Sfantul Spiridon nr. 12, Sector 2, 020982, Bucuresti, ROMANIA

Telefon fix
+ 40 31 2261 060

Fax
+ 40 21 210 4536

GSM
+ 40 757 755 123

Email
office@vahanen.ro